Profielfoto van Romanticusje
Advertentie 11:51 23-12-2017
Hoi, ik ben Jurgen, een 33jarige jongeman en ik ben op zoek naar een iets rijpere vrouw waarmee het klikt en zo misschien een mooie relatie mee kan opbouwen en sqmen genieten van zowel de grote als kleine dingen in het leven. Ikzelf ben wel wat zenuwachtig en ook een heel gevoelig type. Ik ben geen betalend lid op deze site dus men kan mij altijd mailen op vanhaeren_j@hotmail.com of vinden op facebook op de naam Vanhaeren Jurgen. Groetjes :)
Gebruikersnaam: Romanticusje
Leeftijd: 35
Land: België
Provincie: Limburg
Geslacht: Man
Geaardheid: Hetero
Relatiestatus: Vrijgezel
Oogkleur: Bruin
Gewicht: 89 Kg
Geschoren: Nee
Roker: Nee
Romanticusje is op zoek naar Heeft nog geen voorkeuren
Fantasiën Heeft nog geen fantasiën
Bericht inhoud
Wil je een foto bijvoegen?
of

Geen fotos ontvangen

Gesprek met Romanticusje
Je hebt nog geen contact gehad met Romanticusje

Rijpe Vrouwen ook op zoek naar een geile date

sexafspraak 000R000,53 in west-vlaanderen
10 November
Als gehuwde dame is het niet altijd makkelijk wanneer je thuis weinig intimiteit hebt en je erachter bent gekomen dat je mag regelmatig passeert bij een en dezelfde dame van plezier en dat blijft ontkennen.. Als u nu denkt i..
sexafspraak populady,51 in vlaams-brabant
12 Mei
Ik ga hier niet teveel over mij vertellen want ik doe dat gewoon privé wil niet dat iedereen alles over mij weet. Nou dan zie ik graag die berichtjes wel verschijnen hè!!! ..
sexafspraak annie,53 in vlaams-brabant
4 Mei
Haar naam is Annie, een hele lieve meid, als gij in haar ogen kijkt, bent gij de weg heel efkes kwijt, oh annie!!! Hihi sorry, ik ben Annie dus.. spontane vrouw die zich nog 20 voelt, en ik hou nog heel veel van seks. Ik zou ..
sexafspraak myaaa,51 in vlaams-brabant
26 Juni
Miauw..... deze huisvrouw wil ook wel eens verwend worden..
sexafspraak niet.te.stoppen,52 in limburg
22 April
Tja......... wat moet ik hier nou weer neerzetten, zie mijn profiel en je krijgt vanzelf een beeld van mij toch?? Ik ben een wilde vrouw, niet te stoppen en hou van het extreme. Wie is mijn dekhengst hier?? PS: leeftijd maakt..